CATEGORIA (febrer 08)

FENT AMICS (2014) Retroenllašos (0) Feu un comentari   
     Es coneix que els valencians tenim ben poca categoria: som l’única Comunitat Autònoma de tot l’Estat què, en comptes de nom, té adjectiu.

.

OBVIETAT (febrer 08)

DES DEL WC Retroenllašos (0) Feu un comentari   
     En sentit estricte, cap cosa és idèntica a una altra. Perquè si ho fos, de fet, ja no seria una altra, sinó la mateixa.

.

PREPAREU-VOS (gener 08)

FENT AMICS (2014) Retroenllašos (0) Feu un comentari   
     Si observeu la retòrica que gasta la dreta espanyola (i bona part de l’esquerra) us adonareu que és gairebé una còpia de la de Franco (i Hitler) quan culpava de tots els mals de l’Estat i del món al "contubernio judeo-masónico". Tan sols heu de substituir "judeo-" per "catalano-". 
     Prepareu-vos, doncs, per fugir i/o amagar les vostres famílies per a quan arribe (que arribarà) el IV Reich.

.

DRETS (gener 08)

FENT AMICS (2014) Retroenllašos (0) Feu un comentari   
     Per a qualsevol Règim hauria de ser motiu d’immensa vergonya que els seus ciutadans tinguen més drets com a estrangers a un altre país que a la pròpia casa.

.

COM QUI CAGA COLOMINA (gener 08)

FENT AMICS (2014) Retroenllašos (0) Feu un comentari   
     Durant gairebé quatre anys, el PP ha esgrimit l’argument que el Govern d’Aznar tenia ETA “agenollada”, vençuda, acabada; i que la negociació de Zapatero li va “donar oxigen”, la va ressuscitar.
     Durant eixe mateix període (més o menys), no es van cansar de repetir que els atemptats del 11-M havien estat obra de la pròpia ETA.
     Aleshores, fent un senzill sil·logisme (si no em fallen les neurones), el PP ha estat anys afirmant tossudament que una organització aniquilada va ser capaç de cometre el més gran atemptat en la Història d’Espanya i d’Europa.
     Quina barra!
     De tota manera, com que faves del tot tampoc no estan, ja es van abstenir d’usar ambdues mentides juntes (fer-les coincidir en el temps i en l’espai hagués estat posar-ho massa fàcil): ara un ministre amollava una per ací, ara un portaveu deixava caure l’altra per allà... embrutant-ho tot, això sí, amb el despreocupat desvergonyiment d’un colom.

.

CATALUNYA I LA INDEPEND╚NCIA (gener 08)

FENT AMICS (2014) Retroenllašos (0) Feu un comentari   
     Vista la ferocitat amb què, des de diverses instàncies i partits, s’ataca a Catalunya com a font de tanta malaurança per al conjunt de l’Estat, tal volta la més coherent opció seria que Espanya demanara independitzar-se de Catalunya, no?

.
Disseny de N.Design Studio
Amb motor Lifetype. Plantilla adaptada per Russian Lifetype